De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Sambal Goreng Daging Kering
Droog gebakken, pikante runderhaasblokjes
Ingrediënten:
- 500 gr. runderhaas
- 1 ui
- 6 tenen knoflook
- half kopje olie
- 3 rode lomboks
- 2 eetlepels trassiwater
- 2 eetlepels asem
- 2 eetlepels water
- 2 eetlepels suiker
- 2 eetlepels ketjap
Bereiding:
Snipper de ui, knoflook en lomboks. Snijd het vlees in kleine blokjes. Fruit de ui en knoflook in de olie. Haal ze eruit en bak op dezelfde manier de lomboks. Daarna bak je, nog steeds in dezelfde olie, het vlees rondom bruin. Voeg daarna alle ingredienten toe aan het vlees en bak het droog.
download