De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Sambal Goreng Daging
Gestoofd rundvlees in een tomatensaus
Ingrediënten:
- 500 gr. runderlappen
- 2 uien
- 2 teentjes knoflook
- 1 theelepel djahe
- 2 lomboks
- 3 tomaten
- 1 theelepel sereh
- 1 theelepel ketumbar
- kwart theelepel djinten
- trassi
- ketjap
- olie
- zout
Bereiding:
Snijd de tomaten in partjes en de lomboks in ringen. Snipper de uien en knoflook. Snijd het vlees in blokjes. Olie in de pan verhitten en de uien en knoflook hierin fruiten. Dan de peper, djahe, tomaten, sereh, trassi en dan het vlees toevoegen. Goed roeren, daarna de ketumbar, djinten, zout of ketjap toevoegen en verder goed roeren. Voeg heet water toe en stoof tot het vlees gaar is.
download