De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Sambal Goreng Buncis Dua
Gesmoorde pittige sperzieboontjes
Ingrediënten:
- 500 gr. sperziebonen
- 2 rode lomboks
- 2 tenen knoflook
- 2 uien
- 1 glas water
- 1,5 theelepel sambal
- 1 theelepel laos
- 1 theelepel sereh
- gula djawa naar smaak
Bereiding:
Dop de sperziebonen, was ze en halveer ze. Pers de knoflook en snijd de lomboks fijn. Maak de lomboks, ui en knoflook in de vijzel fijn tot je een pasta hebt. Fruit de pasta in 2 eetlepels olie en voeg de sambal, laos, sereh en gula djawa toe. Voeg de boontjes toe als de uien gaar zijn. Schep het geheel om, voeg het water toe en laat het stoven tot de sperziebonen beetgaar zijn.
download