Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Sambal Goreng Buncis Dua

Gesmoorde pittige sperzieboontjes

Sambal Goreng Buncis Dua | Indonesisch-Culinair.nl


Ingrediënten:

- 500 gr. sperziebonen
- 2 rode lomboks
- 2 tenen knoflook
- 2 uien
- 1 glas water
- 1,5 theelepel sambal
- 1 theelepel laos
- 1 theelepel sereh
- gula djawa naar smaak

Bereiding:

Dop de sperziebonen, was ze en halveer ze. Pers de knoflook en snijd de lomboks fijn. Maak de lomboks, ui en knoflook in de vijzel fijn tot je een pasta hebt. Fruit de pasta in 2 eetlepels olie en voeg de sambal, laos, sereh en gula djawa toe. Voeg de boontjes toe als de uien gaar zijn. Schep het geheel om, voeg het water toe en laat het stoven tot de sperziebonen beetgaar zijn.

Sambal Goreng Buncis Dua