De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Sambal Goreng Ayam Dua
Kruidige kip uit de wok
Ingrediënten:
- 250 gr. kipfilet
- zout naar smaak
- olie
- 2 grote uien
- 2 tenen knoflook
- halve rode paprika
- schijfje laos
- 1 eetlepel ketjap
- halve theelepel asem
- mespunt trassi
- 1 rode lombok
Bereiding:
Snijd het vlees in stukjes en zout het licht. Snijd de uien, knoflook, lombok en paprika fijn. Bak in ruim olie de kipfilet gaar. Haal het vlees uit de pan en houd dit apart. Giet de olie op 2 eetlepels na uit de pan en fruit hier de uien, knoflook, paprika, laos, ketjap, asem, trassi en de lombok in bak tot het bruin wordt. Voeg het vlees er weer bij en schep het geheel goed door tot het goed heet is.
download