De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Sambal Dabu-Dabu Lilang
Sambal met limoen voor bij de vis
Ingrediënten:
- 10 rode lomboks
- 6 sjalotjes
- 1 takje kemangi
- 2 groene lomboks
- 2 tomaten
- 2 limoenen
- halve theelepel zout
- 1 eetlepel limoensap
Bereiding:
Schil de limoenen. Snijd de lomboks fijn. Rits de blaadjes van de kemangi. Snipper de sjalotjes fijn. Snijd de tomaat en de limoenen in partjes. Meng en maal alle ingredienten tot je een pasta hebt. Serveer deze sambal met geroosterde of gebakken vis.
download