De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Sambal Balado
Sambal op basis van tomaten
Ingrediënten:
- 5 tomaten
- 4 sjalotjes
- 6 teentjes knoflook
- 5 daun djeruk purut
- olie
- 1 grote lege pot (voor ca. 720 gr.)
Bereiding:
Meng alle ingredienten behalve de djeruk purut en maal dit fijn. Verwarm olie in een wok en bak de fijngemalen pasta samen met de daun djeruk purut tot het bordeaux rood is geworden. Maak de pot schoon en vul deze met de sambal. Is in de koelkast 1 maand houdbaar (ook goed in porties in te vriezen).
download