De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Sambal Bawang
Sambal op basis van sjalotten
Ingrediënten:
- 3 rawits
- 2 rode lomboks
- halve eetlepel suiker
- 1 theelepel trassi
- halve theelepel ve-tsin
- zout
- peper
- visolie
- 6 sjalotjes
Bereiding:
Snipper de sjalotjes, rawits en lomboks. Alles, behalve de sjalotjes, fijnmaken in de vijzel. Daarna de sjalotjes erbij voegen en mengen, niet vijzelen. Voeg dan 2 tot 3 eetlepels visolie toe tot het olieachtig er uit ziet.
download