De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Sambal Babi Taoco
Pittige varkenshaas met zwarte bonensaus en ketjap
Ingrediënten:
- 500 gr. varkenshaas
- 1 ui
- 2 tenen knoflook
- 2 theelepels sambal manis
- 1 eetlepel taoco
- 3 eetlepels ketjap manis
- 3 eetlepels olie
- zout
Bereiding:
Snijd de varkenshaas in dobbelstenen. Snipper de ui en knoflook fijn. Maak in de vijzel de ui, knoflook en sambal fijn tot je een pasta hebt en roer hier de taoco door. Verhit de olie in een wok en bak het vlees rondom bruin. Voeg de kruiden en zout naar smaak toe en schep het geheel door. Giet de ketjap erbij, zet het vuur laag en laat het vlees zachtjes gaar sudderen.
download