De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Rujak Petis
Koolrabi, appels en komkommer met ketjapsaus
Ingrediënten:
- 1 koolrabi
- 2 theelepels asem
- 3 zure appels
- 1 grote komkommer
- 1,5 theelepel trassi
- 2 rode lomboks
- 2 theelepels petis
- ketjap manis
Bereiding:
Was de koolrabi, appels en komkommer goed en snijd ze in schijfjes. Leg de schijfjes op een schaal. Snijd de lomboks klein en verwijder de zaadjes. Maak de lomboks met asem, petis en trassi fijn in de vijzel. Doe er wat water bij en maak er met ketjap een dikke saus van. Giet de saus over de schijfjes.
download