De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Rujak Dua
Vruchtenmix met een zoete ketjapsaus
Ingrediënten:
- 1 zure appel
- halve komkommer
- 1 rode grapefruit
- 1 theelepel sambal oelek
- mespunt trassi
- 1 theelepel asem
- 3 plakken gula djawa
Bereiding:
Rasp de gula djawa fijn. Doe in een pannetje een half kopje heet water. Voeg hier bij de gula djawa, sambal, trassi en de asem en laat dit geheel koken tot de gula djawa is gesmolten. Snijd de appel en komkommer in dunne schijven. Schil de grapefruit en verdeel deze in partjes. Doe alle vruchten in een schaal en giet hier de saus over.
download