De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Roti
Basis pannenkoekjes voor bijv. kipgerechten
Ingrediënten:
- 3 eieren
- halve ltr. dunne santen
- 250 gr. bloem
- plantaardige olie
- zout
Bereiding:
Klop de eieren los. Meng de eieren met bloem en een snufje zout en meng alles goed. Voeg nu de santen en een eetlepel olie toe en meng alles goed tot een glad beslag. Verhit een heel klein beetje olie in een koekenpan en giet er een dun laagje beslag in. Bak het aan beide kanten bruin. Maak zo pannenkoekjes van al het beslag. Lekker met diverse kipgerechten.
download