De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Rempeyek Kacang Tiga
Dunne, gefrituurde koeken met pinda's
Ingrediënten:
- 1 kopje meel
- 1 teen knoflook
- 1 theelepel ketumbar
- halve theelepel djinten
- 1 theelepel kunyit
- zout
- 2 kopjes santen
- 1 kopje pinda's
- olie
Bereiding:
Pers de knoflook en maak dit fijn in de vijzel met de ketumbar, djinten en kunyit. Maak een dun beslag van het meel, santen en zout naar smaak. Voeg de kruiden en pinda's toe en meng alles goed. Koekenpan vullen met 1 tot 1,5 cm. olie. De olie heet laten worden en lepel na lepel beslag in de koekenpan gaar laten worden. Bak de koekjes bruin krokant en uit laten lekken op keukenpapier.
download