De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Rempah Udang
Knapperig gebakken garnalenballetjes
Ingrediënten:
- 100 gr. gepelde garnalen
- 1 ui
- 1 teen knoflook
- 1 daun djeruk purut
- halve theelepel trassi
- halve theelepel peper
- halve theelepel serehpoeder
- 2 eetlepels kokos
- 1 ei
- zout
- 1 dl. olie
Bereiding:
Maal de garnalen fijn. Pel de ui en de knoflook, snipper ze en maak ze fijn met de vijzel. Verkruimel de djeruk purut. Voeg alle ingredienten bij elkaar en breng het met zout op smaak. Maak balletjes van de garnalenpasta. Verhit de balletjes in een wok en bak de balletjes rondom bruin en knapperig.
download