De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Rempah Banka
Gebakken driehoekjes van gehakt
Ingrediënten:
- 250 gr. varkensgehakt
- 50 gr. geraspte kokos
- halve theelepel laos
- 3 theelepels ketumbar
- 1 theelepel djinten
- 1 grote ui
- 1 theelepel citroensap
- 1 teen knoflook
Bereiding:
Snipper de ui en knoflook heel fijn. Vermeng het gehakt goed met alle kruiden en de kokos en maak er kleine driehoekjes van. Bak ze in wat olie aan beide kanten knapperig bruin. Serveer het bij witte rijst, nasi, bami of bij de borrel en dip ze dan in een satehsaus.
download