De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Rempah
Gehakt kroketjes met kokos
Ingrediënten:
- 250 gr. gemengd gehakt
- 50 gr. geraspte kokos
- 1 grote ui
- 2 tenen knoflook
- 1 ei
- 1 theelepel ketumbar
- halve theelepel djinten
- halve theelepel peper
- zout
- 1 theelepel sambal oelek
- 4 eetlepels olie
Bereiding:
Pel de ui en knoflook en snijd ze heel fijn. Doe het gehakt in een schaal en meng de ui, knoflook en alle kruiden erdoor. Maak kleine balletjes of kroketjes van de massa. Verhit de olie in een wok of koekenpan en bak de rempah rondom bruin en knapperig in ca. 5 min. Lekker met witte rijst.
download