De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Remis Goreng Djahe
Mosselen en prei in kruidige saus
Ingrediënten:
- 200 gr. gekookte mosselen
- halve eetlepel maizena
- 3 schijfjes djahe
- 2 eetlepels water
- 1 kleine prei
- 2 eetlepels olie
- 1 teen knoflook
Bereiding:
Schil de djahe en rasp het. Pers de knoflook. Snijd de prei over de lengte doormidden, snijd het heel fijn, was het in een vergiet en laat goed uitlekken. Meng de prei met de djahe. Verhit de olie in een wok. Roerbak de prei en de djahe snel doorheen. Voeg er daarna onmiddellijk de mosselen aan toe. Zet het vuur laag en bak ze 2 à 3 min. door. Voeg er het water en de knoflook aan toe en bind de massa met maizena.
download