De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Puding Roti
Gebakken flensjescake met rozijnen, nangka of banaan
Ingrediënten:
- 10 sneetjes oud brood
- 2 eieren
- vanille-essence
- suiker
- 1,5 kop melk
- rozijnen, nangka of banaan
Bereiding:
Laat in een kom het brood zacht worden in de melk. Klop de eieren en voeg dat bij het brood. Snijd de vruchten eventueel in kleinere partjes. Voeg de rest van de ingredienten toe, meng het geheel en giet alles in een cakevorm. Bak dit in een voorverwarmde oven op ca. 180 graden in 1 uur goudbruin.
download