De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Puding Gula Djawa
Pudding van Javaanse suiker en kokosmelk
Ingrediënten:
- 250 cc water
- 200 gr. gula djawa
- 50 gr. kristalsuiker
- 10 daun djeruk purut
- 1 pakje witte agar-agar
- 500 cc santen
- zout
- 2 eieren
Bereiding:
Kook het water met de suiker en de djeruk purut tot de suiker is opgelost. Kook de santen met de agar-agar en het zout. Voeg het suikerwater toe zonder djeruk purut. Klop de eieren en voeg die bij de kokende melk; roer tot alles goed vermengd is. Schenk alles in een met water omgespoelde vorm en laat afkoelen. Serveer met vruchten of een vanillesaus.
download