De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Puding Djawa
Basis zoete pudding met bijv. mango of ananas
Ingrediënten:
- halve ltr. dikke santen
- 40 gr. maizena
- 2 eiwitten
- 50 gr. gula djawa
Bereiding:
Klop de eiwitten met wat zout stijf. Smelt de suiker in een schaal met een halve dl. water en zeef hem. Kook van de santen met de maizena een dikke pap. Laat die, onder nu en dan roeren, afkoelen en meng er de gesmolten gula djawa en het geklopte eiwit doorheen. Doe hem in een vorm. Laat hem in de koelkast zeer koud worden en serveer hem met mango of ananas.
download