De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Pisang Rebusan
Gekookte banaan in een jasje van kokos
Ingrediënten:
- 5 bakbananen
- 75 gr. rijstmeel
- 150 gr. geraspte kokos
- 1,5 dl. water
- zout
Bereiding:
Maak een beslag van het rijstmeel, water en een halve theelepel zout. Snijd elke banaan overlangs doormidden en deze nogmaals halveren. Breng in een ruime pan water aan de kook. Wentel de stukjes banaan door het beslag tot ze goed bedekt zijn. Kook de bananen ongeveer 10 min. in het kokende water. Schep ze eruit en laat ze uitlekken. Meng een beetje warm water door de geraspte kokos, stoom het gaar en meng er een snufje zout doorheen. Wentel de gekookte banaan door de kokos.
download