De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Ayam Bumbu Ketjap
Gebakken kip geserveerd met uien
Ingrediënten:
- 8 kippenpoten
- peper
- zout
- 4 eetlepels olie
Voor de bumbu:
- 3 middelgrote uien
- 1 eetlepel sambal oelek
- 2 eetlepels ketjap manis
- 1 eetlepel citroensap
Bereiding:
Pel voor de bumbu de uien en snijd ze heel fijn. Roer de sambal, de ketjap en het citroensap erdoor en laat de bumbu minstens 1 uur rusten. Wrijf de kippenpoten met zout en peper in. Bak de kippenpoten in ca. 25 min. zachtjes gaar en bruin. Geef de bumbu bij de kippenpoten. Lekker met witte rijst.
download