De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Pisang Bakar
Banaan met kokosijs, Pisang Ambon en chocosaus
Ingrediënten:
- 4 bananen
- 4 eetlepels chocoladesaus
- 200 gr. kokosijs
- 2 eetlepels pisang ambon
Bereiding:
Snijd de bananen over de lengte in en doe ze in een schaal in de oven. Bak de bananen op 180 graden gaar. Het wordt een beetje zwart. Verdeel alles over borden, met op elk bord 2 bolletjes kokosijs, de gare banaan en strooi hierover heen de chocoladesaus en een scheut pisang ambon.
download