De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Pindang Tetel
Gekookt rundvlees in bouillon
Ingrediënten:
- 500 gr. runderlappen
- 1 cm. kunyit
- 2 schijven laos
- 2 rode lomboks
- 2 daun salam
- citroensap
- zout
Bereiding:
Snijd het vlees in dobbelsteentjes. Snijd de lomboks in kleine ringetjes. Fruit de kruiden in een beetje olie en voeg het vlees toe. Schroei het vlees aan alle kanten dicht. Voeg een halve ltr. kokend water toe en laat het geheel sudderen tot het vlees gaar is. Eventueel heet water toevoegen als het te droog wordt. Maak op smaak af met zout en citroensap. Verwijder de kunyit en laos voor het opdienen.
download