De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Pindang Tahu
Gefrituurde tofu in een kruidige saus
Ingrediënten:
- 400 gr. tahu
- 1 dl. olie
- 2 uien
- 2 tenen knoflook
- 2 rode lomboks
- 1 schijfje laos
- 1 daun salam
- 2 eetlepels ketjap manis
- halve theelepel zout
Bereiding:
Snijd de tahu in blokjes. Verhit de olie in een wok en frituur de tahu goudbruin, laat het uitlekken op keukenpapier. Snijd de uien en de knoflook heel fijn. Giet de olie, op 1 eetlepel na, uit de pan. Verhit de olie en fruit de knoflook lichtbruin en voeg de fijngesneden ui en de laos toe. Voeg de ketjap, de daun salam en het zout toe en laat de saus even koken. Was de lomboks en snijd ze heel fijn. Doe deze met de tahu in de saus en laat de tahu zachtjes stoven.
download