De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Ayam Bumbu Hijau Padang
Gestoofde kip in een groene bouillon
Ingrediënten:
- 1 kip
- 2,5 dl. water
- 5 eetlepels uien
- 5 groene lomboks
- 1 serehstengel
- 5 kemirienoten
- 1 theelepel laos
- 1 theelepel gemberpoeder
- halve theelepel kunyit
- 1 eetlepel olie
- zout
Bereiding:
Pof de kemirienoten. Snipper de uien en de lomboks en snijd de kip in stukken. Wrijf de uien, lomboks, kemirienoten, laos, gemberpoeder, kunyit en zout samen tot een pasta. Fruit deze in hete olie tot de uien geel zijn. Voeg het water, sereh en stukken kip toe. Laat alles zachtjes sudderen tot de kip gaar is en de bouillon gehalveerd is.
download