De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Pindang Ayam
Gekookte kip met heerlijke kruiden
Ingrediënten:
- 500 gr. kip
- halve theelepel djinten
- 1 theelepel ketumbar
- 2 eetlepels ui
- 2 theelepels laos
- 2 groene lomboks
- 1 serehstengel
- 1 theelepel asemwater
- 1 theelepel trassiwater
- zout
Bereiding:
Snipper de ui. Eerst de kruiden fijnstampen. De kip in stukken snijden. Fruit de kruiden samen met de serehstengel in een beetje olie voor ca. 3 min. Kook de kip gaar, in voldoende water, met de gefruite kruiden en voeg er het trassi- en asemwater aan toe. Laat dit doorkoken totdat alles gaar is.
download