De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Pindang Anak Domba
Gestoofd lamsvlees met heerlijke kruiden
Ingrediënten:
- 500 gr. lamsvlees
- 1 ui
- 1 teen knoflook
- 2 schijven laos
- 2 schijven djahe
- 1 serehstengel
- 1 theelepel sambal
- 2,5 dl. water
- 2 eetlepels olie
- zout
- 2 eetlepels ketjap
- 1 theelepel asem
Bereiding:
Snijd het vlees in grove stukken. Snipper de ui en knoflook fijn. Snijd de laos en djahe ook fijn en maal dit samen met de ui en knoflook in de vijzel tot je een pasta hebt. Kneus de serehstengel met de stamper van de vijzel. Kook in een pan met het water het vlees bijna gaar. Verhit de olie in de wok en bak hier de kruidenpasta in. Voeg de serehstengel, sambal en zout naar smaak toe. Doe dit bij het vlees en voeg asem en ketjap toe. Laat het geheel ca. 1 uur stoven op laag vuur.
download