De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Piloos
Aardappelkoekjes bestrooid met suiker
Ingrediënten:
- 400 gr. aardappelen
- 100 gr. bloem
- 10 eetlepels paneermeel
- 5 eetlepels suiker
- 5 eetlepels olie
- 5 eieren
- zout
Bereiding:
De aardappelen in de schil koken. Zodra ze gaar zijn de schil er af halen en de aardappelen fijnmaken. Voeg dit bij het meel en het zout, goed roeren en daarna een voor een de eieren er door roeren. Hiervan langwerpige ronde balletjes maken, die in het paneermeel wentelen en in de hete olie bruin bakken. Eet ze warm, met witte suiker bestrooid.
download