De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Perkedel Tahu
Gefrituurde pittige tofuballetjes
Ingrediënten:
- 1 blok tahu
- 2 eieren
- 300 gr. tapiocameel
- 2 tenen knoflook
- 1 ui
- 2 lente-uien
- 4 rawits
- 100 gr. tauge
- 1 halve theelepel peper
- 2 theelepels bouillonpoeder
- olie
Bereiding:
Knoflook en ui fijn snijden en in beetje olie bakken. Lente-uitjes en rawit in stukjes snijden en erbij doen. Dit uit de olie halen en laten afkoelen. De tauge in stukjes snijden. De tahu met een vork of met je handen niet te fijn maken. Alle ingredienten in een kom en goed mengen. Vorm (platte) balletjes van het mengsel en bakken in ruime pan met olie.
download