De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Perkedel Goreng
Gekruide aardappel-gehaktkoekjes
Ingrediënten:
- 1 ui
- 2 tenen knoflook
- 2 lente-uien
- 250 gr. gemengd gehakt
- 200 gr. gare aardappelen
- halve theelepel zout
- halve theelepel peper
- 1 ei
- selderie
- olie
Bereiding:
Snijd de selderie fijn. Snipper de ui, bosuitjes en knoflook. Prak de aardappelen fijn en meng dit met het gehakt, ui, knoflook, bosui, zout en peper naar smaak, ei en de selderie. Vorm kleine balletjes van het gehaktmengsel. Leg het ca. een half uur in de koelkast. Verhit de olie in een wok en bak de balletjes rondom bruin krokant en gaar.
download