De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Pecel Telor Dua
Eieren gesudderd in een pittige saus van kokosmelk
Ingrediënten:
- 8 hardgekookte eieren
- 100 gr. santen, blok
- 5 dl. water
- 5 rode lomboks
- 1 teen knoflook
- sap van een halve citroen
- 6 kemirienoten
- suiker
- ve-tsin
Bereiding:
Kook de eieren hard. Pof de kemirienoten en wrijf ze fijn in de vijzel. Snijd de knoflook en lomboks fijn. Verwarm het water en laat de santen hier in smelten. Fruit de kemirienoten, lomboks, knoflook in een beetje olie en voeg de santen en citroensap toe. Breng het geheel aan de kook tot het wat begint te sudderen. Dan de gepelde eieren erbij doen en ca. 20 min. laten sudderen op een klein vuurtje zodat alles goed intrekt in de eieren.
download