De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Pecel Tahu
Tahu, komkommer en tauge met een kruidige saus
Ingrediënten:
- 1 blok tahu
- suiker
- 200 gr. tauge
- zout
- halve komkommer
- 2 eetlepels ketjap
- 2 eetlepels selderie
- 2 eetlepels azijn
- 1 theelepel trassi
- 1 teentje knoflook
- 1 eetlepel sambal oelek
- halve theelepel djinten
Bereiding:
Was en blancheer de tauge, snijd de komkommer in schijfjes en de selderie fijn. Pers de knoflook. Snijd de tahu in driehoekjes of vierkantjes en bak ze in wat olie lichtbruin. Leg de tauge, tahu en de komkommer op een schaal. Meng de trassi, sambal, zout, peper, ketjap, azijn, knoflook en de djinten goed door elkaar en giet deze saus over de groenten. Strooi de selderie over het geheel.
download