De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Pecel Mangga
Mango's met kruidige kokosmelksaus
Ingrediënten:
- 1 dl. dikke santen
- 5 kemirienoten
- 5 mango's
- 1 theelepel trassi
- 2 tenen knoflook
- zout
- 1 eetlepel sambal oelek
Bereiding:
Schil de mango's en snijd ze in stukjes. Pel de knoflook en hak ze fijn. Hak de kemirienoten fijn. Fruit de knoflook met sambal, kemirienoten, trassi en zout naar smaak. Voeg de santen toe en verwarm dit tot het geheel is ingedikt. Giet de saus over de mango's.
download