Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Ikan Pedis
Sambal Goreng Andewi
Omelet Udang Saus Tomat
Sop Jagung Dua
Bubur Menado Tiga
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Pecel Dua
Groenten overgoten met een kokosmelksaus
Ingrediënten:
- 100 gr. witte kool
- 100 gr. sperziebonen
- 100 gr. tauge
- 100 gr. selderij
- 1,5 dl. santen
- 4 kemirienoten
- 2 tenen knoflook
- 2 uien
- 2 rode lomboks
Bereiding:
De groenten schoonmaken en klein snijden. Kook het beetgaar of blancheer het en laat het afkoelen. Pof de kemirienoten in een droge koekenpan. Snipper de uien en lomboks, pers de knoflook uit en wrijf dit met de kemirienoten fijn in een vijzel. Verwarm de santen op een zacht vuur en voeg de fijngemaakte kruiden toe. Verwarm tot het geheel gaat binden. De saus laten afkoelen en in een aparte sauskom presenteren of over de groenten gieten. Gebakken kroepoek of dunne, gebakken tempeh erbij geven.
Pecel Dua