De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Pecel Dua
Groenten overgoten met een kokosmelksaus
Ingrediënten:
- 100 gr. witte kool
- 100 gr. sperziebonen
- 100 gr. tauge
- 100 gr. selderij
- 1,5 dl. santen
- 4 kemirienoten
- 2 tenen knoflook
- 2 uien
- 2 rode lomboks
Bereiding:
De groenten schoonmaken en klein snijden. Kook het beetgaar of blancheer het en laat het afkoelen. Pof de kemirienoten in een droge koekenpan. Snipper de uien en lomboks, pers de knoflook uit en wrijf dit met de kemirienoten fijn in een vijzel. Verwarm de santen op een zacht vuur en voeg de fijngemaakte kruiden toe. Verwarm tot het geheel gaat binden. De saus laten afkoelen en in een aparte sauskom presenteren of over de groenten gieten. Gebakken kroepoek of dunne, gebakken tempeh erbij geven.
download