Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Pecel Dua

Groenten overgoten met een kokosmelksaus


Ingrediënten:

- 100 gr. witte kool
- 100 gr. sperziebonen
- 100 gr. tauge
- 100 gr. selderij
- 1,5 dl. santen
- 4 kemirienoten
- 2 tenen knoflook
- 2 uien
- 2 rode lomboks

Bereiding:

De groenten schoonmaken en klein snijden. Kook het beetgaar of blancheer het en laat het afkoelen. Pof de kemirienoten in een droge koekenpan. Snipper de uien en lomboks, pers de knoflook uit en wrijf dit met de kemirienoten fijn in een vijzel. Verwarm de santen op een zacht vuur en voeg de fijngemaakte kruiden toe. Verwarm tot het geheel gaat binden. De saus laten afkoelen en in een aparte sauskom presenteren of over de groenten gieten. Gebakken kroepoek of dunne, gebakken tempeh erbij geven.

Pecel Dua