De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Ayam Bulu
Kip uit de oven
Ingrediënten:
- 1 kip
- 1 groene lombok
- 3 rawits
- 2 lente-uien
- 1 serehstengel
- 1 bos kemangi
- sap van 1 limoen
- 1 schijf djahe
- 1 daun djeruk purut
- olie
- zout
Bereiding:
Verdeel de kip in tien stukken. Snijd de lombok, rawits, djahe en lente-uitjes fijn. Kneus de serehstengel in de vijzel. Snijd de kemangi fijn. Doe alles in een kom. Beetje olie toevoegen met de rest van de ingredienten en de kip. Mix alles goed door elkaar en doe alles in een ovenschaal. Wikkel aluminiumfolie over de schaal zodat het goed bedekt is. Bak het in ca. 1 à 1,5 uur gaar in een voorverwarmde oven op 200 graden.
download