De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Paprika Pedis
Gevulde paprika met gehakt en kruiden
Ingrediënten:
- p.p. 1 rode of groene paprika
- 250 gr. gehakt
- 1 grote ui
- 2 tenen knoflook
- selderie
- 4 rode lomboks
- stukje trassi
- zout
- peper
- ve-tsin
Bereiding:
Snijd het kapje van de paprika af en verwijder de pitjes. Snipper de lomboks, ui en knoflook. Snijd de selderie fijn. Fruit in wat olie de ui, knoflook, lomboks, trassi, selderie en het gehakt. Kruid het geheel af naar eigen smaak, laat het gehakt goed bruin worden en daarna alles uit laten lekken in een vergiet of zeef. Vul de paprika's met het gehaktmengsel zet ze staande op een beboterde vuurvaste schaal zo'n 15 min. in de oven of grill en serveer het met witte rijst of nasi.
download