Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Ikan Bandeng Goreng
Lelawar Ayam
Pangsit Djahesaus
Pepesan Dua
Sosis Indonesia
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Pangsit Djahesaus
Rode saus voor bij de Pangsit
Ingrediënten:
- halve ui
- 1 eetlepel ketjap manis
- 2 cm. djahe
- 1 eetlepel tomatenketchup
- 1 teentje knoflook
- halve theelepel ve-tsin
- 4 eetlepels azijn
- suiker
- 1 rode lombok
- azijn
Bereiding:
Snijd de ui, djahe, lombok en de knoflook fijn. Wrijf de knoflook, djahe en lombok fijn in de vijzel. Bak de ui in een beetje olie. Voeg het fijngewreven kruidenmengsel, tomatenketchup en ketjap toe. Op smaak maken met de ve-tsin, suiker, zout en de azijn. Als het geheel te dik is, iets verdunnen met water.
Pangsit Djahesaus