De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Pangsit Djahesaus
Rode saus voor bij de Pangsit
Ingrediënten:
- halve ui
- 1 eetlepel ketjap manis
- 2 cm. djahe
- 1 eetlepel tomatenketchup
- 1 teentje knoflook
- halve theelepel ve-tsin
- 4 eetlepels azijn
- suiker
- 1 rode lombok
- azijn
Bereiding:
Snijd de ui, djahe, lombok en de knoflook fijn. Wrijf de knoflook, djahe en lombok fijn in de vijzel. Bak de ui in een beetje olie. Voeg het fijngewreven kruidenmengsel, tomatenketchup en ketjap toe. Op smaak maken met de ve-tsin, suiker, zout en de azijn. Als het geheel te dik is, iets verdunnen met water.
download