De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Ikan Panggang
Makreel van de barbecue of grill
Ingrediënten:
- 2 makrelen
- 1 eetlepel ketjap manis
- 1 theelepel sambal oelek
- 4 eetlepels olie
- zout
Bereiding:
Maak de makrelen schoon en halveer ze overlangs. Wrijf de binnenzijde van de vissen met wat zout in. Verhit de olie in een pan en roer er de ketjap en de sambal door. Haal de pan van het vuur. Rooster de vissen boven een barbecue of onder de grill tot ze lichtbruin en gaar zijn. Bestrijk de vissen tijdens het roosteren regelmatig met het oliemengsel.
download