De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Ikan Laut Panggang
Gemarineerde red snapper van de barbecue
Ingrediënten:
- 1 kg. red snapper
- 2 eetlepels limoensap
- 1 theelepel zout
- 1 theelepel witte peper
- 250 gr. dasar untuk ikan
- olie
Bereiding:
Maak de vis schoon. Kerf de vis aan de buitenkant een paar keer in met een mes. Wrijf vervolgens de vis aan de buitenkant in met het limoensap, peper en zout en de binnenkant met de dasar untuk ikan. Laat het zo ca. een uur marineren. Besprenkel de vis met een beetje olie en rooster het op de barbecue gaar en bruin. Lekker met witte rijst.
download