Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Ikan Kubis

Gevulde pakketjes van kool met kabeljauw en kruiden


Ingrediënten:

- 300 gr. kabeljauw
- 6 grote koolbladeren
- 1 ui
- 4 rode lomboks
- 1 schijfje laos
- 1 theelepel trassi
- 50 gr. boter
- 50 gr. bruine suiker

Bereiding:

Snijd de ui, lomboks en laos fijn en de vis in moten. Kook de koolbladeren half gaar in ruim water. Stamp de ui, lomboks, laos en trassi fijn en fruit het mengsel in boter. Haal de pan van het vuur en roer er de suiker doorheen. Leg in de koolbladeren een laagje gefruite kruiden en vervolgens een mootje vis. Bedek dit weer met kruiden. Vouw de bladeren goed dicht, maak ze vast met een satehstokje en rooster ze boven een houtskoolvuur of zet ze gedurende ca. 20 min. in een hete oven.

Ikan Kubis