De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Ikan Kubis
Gevulde pakketjes van kool met kabeljauw en kruiden
Ingrediënten:
- 300 gr. kabeljauw
- 6 grote koolbladeren
- 1 ui
- 4 rode lomboks
- 1 schijfje laos
- 1 theelepel trassi
- 50 gr. boter
- 50 gr. bruine suiker
Bereiding:
Snijd de ui, lomboks en laos fijn en de vis in moten. Kook de koolbladeren half gaar in ruim water. Stamp de ui, lomboks, laos en trassi fijn en fruit het mengsel in boter. Haal de pan van het vuur en roer er de suiker doorheen. Leg in de koolbladeren een laagje gefruite kruiden en vervolgens een mootje vis. Bedek dit weer met kruiden. Vouw de bladeren goed dicht, maak ze vast met een satehstokje en rooster ze boven een houtskoolvuur of zet ze gedurende ca. 20 min. in een hete oven.
download