De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Ikan Bakar
Tonijn van de barbecue
Ingrediënten:
- 500 gr. tonijn
- sap van 1 citroen
- 5 tenen knoflook
- 5 cm. kunyit
- olie
- zout
Bereiding:
Maak de vis schoon en besprenkel deze met het citroensap. Pel de knoflook en schil de kunyit. Maak ze in de vijzel of de blender fijn en meng de olie en het zout erdoor. Bestrijk de vis met deze marinade, wikkel hem in aluminiumfolie en rooster hem op de barbecue in ca. 15 min. gaar.
download