Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Anak Domba Bawang

Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon


Ingrediënten:

- 500 gr. lamsvlees
- 2 dl. kippenbouillon
- 3 uien
- 2 eetlepels taoco
- 1 theelepel 5-kruidenpoeder
- 1 theelepel knoflookpoeder
- 1 theelepel maizena
- peper
- zout

Bereiding:

Snijd het lamsvlees in dunne plakjes en doe dit in een schaal. Voeg er peper, zout, knoflook, 5-kruidenpoeder en de taoco bij en kneed dit geheel flink met de handen. Bak het vlees in de hete olie tot het bijna bruin is. Snipper de uien en bak dit samen met het vlees in de wok tot de uien glazig zijn geworden. Blijf het regelmatig goed doorscheppen om aanbakken te voorkomen. Schep dit alles uit de wok en doe alles in een ovenschaal. Doe de ovenschaal 15 min. in de oven op 260 graden. Doe alles weer in de wok en voeg de kippenbouillon toe. Laat alles aan de kook komen en bind de saus met een papje van maizena.

Anak Domba Bawang