De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Anak Domba Bakar
Geroosterde lamskoteletten van de barbecue
Ingrediënten:
- 4 lamskoteletten
- 2 tenen knoflook
- 1 schijfje djahe
- 1 theelepel asem
- halve theelepel zout
- peper naar smaak
- olie
Bereiding:
Snijd het teveel aan vet van het lamsvlees af. Pel de knoflook en pers ze uit en rasp de djahe. Meng de knoflook met de djahe, peper, zout en de asem. Meng het vlees met deze marinade en laat het minstens 1 uur in de koelkast staan. Rooster de koteletten op de barbecue mooi bruin en gaar.
download