Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Bebotok Ikan
Kepiting Bakar
Pindang Telor
Kue Zebra Chiffon Dua
Ayam Panggang Madu
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Gadon Tahu
Gestoomde, gekruide tofu en gehakt met kokosmelk
Ingrediënten:
- 300 gr. rundergehakt
- 2,5 dl. dikke santen
- 1 tahu
- 2 eieren
- 4 sjalottten
- 1 theelepel gula djawa
- 2 tenen knoflook
- 4 groene lomboks
- 1 theelepel ketumbar
- 1 daun salam
- 1 eetlepel limoensap
- zout
Bereiding:
Snipper de sjalotten, pers de knoflook en verkruimel de daun salam. Snijd de lomboks fijn. Kluts de eieren los in een kom. Snijd de tahu in plakken en prak die fijn met een vork. Meng de tahu met de overige ingredienten en zout naar smaak. Doe het mengsel in een schaal, strooi er wat salam over en stoom het gaar in 30 tot 45 min. Lekker met witte rijst.
Gadon Tahu