De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Agar-Agar Gula Djawa
Pudding van kokosmelk en Javaanse suiker
Ingrediënten:
- 200 gr. gula djawa
- 5 dl. water
- 2 dl. santen
- 50 ml. melk
- 1 zakje witte agar-agarpoeder
- 1 daun pandan
Bereiding:
Hak de gula djawa fijn. Breng het water samen met de gula djawa, agar-agar en daun pandan aan de kook tot de suiker is opgelost. Zeef het water, doe het terug in de pan en laat het enkele minuten doorkoken. Doe de melk en santen er bij en kook weer een paar minuten door. Schenk dit in vormpjes of in een grote puddingvorm. Laat de pudding goed afkoelen voordat je het in porties verdeelt.
download