De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Agar-Agar Coklat
Chocolade pudding van agar-agar
Ingrediënten:
- 250 gr. suiker
- 7 gr. agar-agar
- halve dl. gecondenseerde melk
- 2 eetlepels cacaopoeder
- 1 zakje vanillesuiker
Bereiding:
Los de agar-agar op in een pan met 7,5 dl. kokend water. Roer er de suiker en de vanillesuiker door tot het helemaal is opgelost. Roer er de gecondenseerde melk door en breng het mengsel onder voortdurend roeren aan de kook. Haal de pan van het vuur en zeef het mengsel door een doek. Leng de cacao aan met een scheutje warm water en roer dit door het agar-agar mengsel. Laat het geheel afkoelen tot het op kamertemperatuur is. Laat de pudding in de koelkast verder koud worden en opstijven.
download