Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Agar-Agar Stroberi

Luchtig toetje van agar-agar met aardbeien


Ingrediënten:

- 300 gr. aardbeien
- 200 gr. suiker
- 2 dl. slagroom
- 1,5 dl. sinaasappelsap
- 2 eiwitten
- 1 zakje agar-agar
- 2 eetlepels honing

Bereiding:

Roer de agar-agar door het sinaasappelsap. Pureer de aardbeien. Roer de puree door het sap met agar-agar en breng het aan de kook. Laat het geheel al roerend 2 min. doorkoken en haal de pan van het vuur. Roer de honing erdoor en laat het afkoelen. Klop de slagroom met de suiker stijf en klop de eiwitten stijf. Wacht tot het aardbeienmengsel dikker wordt en spatel er de opgeklopte eiwitten en de slagroom door tot een luchtig geheel. Doe het geheel in een kom en laat het een nacht afkoelen in de koelkast.

Agar-Agar Stroberi