Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Cumi-Cumi Berisi Dengan Udang

Inktvis gevuld met garnalen gestoofd in kokosmelk

Cumi-Cumi Berisi Dengan Udang | Indonesisch-Culinair.nl


Ingrediënten:

- 12 inktvisjes of 1 grote
- 200 gr. gekookte garnalen
- 4 dl. santen
- 3 lomboks
- 6 sjalotten
- 1 serehstengel
- 1 cm. laos
- trassi
- 4 kemirienoten
- koriander
- zout
- peper
- olie
- cocktailprikkers

Bereiding:

Maak de inktvis schoon en snijd de tentakels (indien aanwezig) klein. Droog de vis en strooi peper en zout in de vis. Vul de inktvis met tentakels, garnalen en wat klein gesneden korianderblad en steek de vis met cocktailprikkers dicht. Maak een bumbu van de kruiden en bak daarna de vis een paar minuten. Haal hem uit de wok en bak de bumbu een paar minuten. Voeg de santen en de vis toe en stoof dit al roerend tot de saus wat is ingedikt. Strooi voor het opdienen nog wat koriander over het gerecht.

Cumi-Cumi Berisi Dengan Udang