De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Bistik Tahu
Gebakken tofu in ketjap
Ingrediënten:
- 2 tahu
- 1 ei
- 3 tenen knoflook
- 5 rode uien
- 1 eetlepel tarwebloem
- 1,5 eetlepel rijstmeel
- nootmuskaat
- 4 eetlepels ketjap manis
- zout
- boter
- olie
Bereiding:
Pel de uien en knoflook en snipper ze fijn. Klop het ei tot het schuimt, meng het met tarwebloem, rijstmeel en de olie tot een beslag. Snijd de tahu in vieren. Haal de tahu 1 voor 1 in het beslag en bak ze dan in wat hete boter goudgeel. Doe dan in dezelfde wok een deel van de uien en knoflook en doe er de tahu bij. Voeg de rest van de uien erbij en giet er de ketjap over. Zet het vuur klein, wacht tot de ketjap pruttelt en draai de tahu om zodat de ketjap erin trekt.
download