De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Biskuit Padi
Kroepoek van rijst
Ingrediënten:
- 200 gr. gekookte (kleef)rijst
- zout
- olie
Bereiding:
Leg op de bakplaat van de oven een stuk bakpapier en verwarm de oven voor op ca. 190 graden. Schep er bergjes op van elk ca. 4 eetlepels rijst. Maak de koekjes plat en bak ze ca. 35 min. in de oven tot ze een beetje gelig zijn. Verhit de olie op een hoog vuur. Leg nu heel voorzichtig met de schuimspaan de koekjes in de olie en bak ze goudbruin. Laat ze uitlekken op keukenpapier en bestrooi ze met zout. Lekker als krupuk bij het eten.
download